Пет дни поп и рок разтърсват Китен

Пет дни поп и рок разтърсват Китен  - E-Burgas.com

В Китен започва пилотното издание на Международния поп рок фестивал „Ноти по пясъка“. Музикалното събитие ще започне днес и ще продължи  до 4 септември.

Над 100  участници до 18-годишна възраст – 10 групи и индивидуални изпълнители ще се изявят на сцените в ММЦ Приморско и Лятната естрада на Китен. Сред тях са както български млади надежди, така и техни конкурентни от Испания, Малта, Румъния и Русия. Участниците ще бъдат разпределени в три фестивални отбора, като всички ще трябва да се изявят в общи занимания и да се справят с различни предизвикателства.

Концерт на талантите на Лятната естрада в Китен ще предшества официалното откриване на фестивала. Той е с начален час 19.30 утре.

Утре от 20 часа е официалният старт на надпреварата в ММЦ Приморско.

Лицето на първото издание на „Ноти по пясъка“ е българската участничка в предстоящата Детска Евровизия Лидия Ганева, която ще бъде и председател на детското жури. Специално място във фестивала има пловдивската банда „Krossfire“, която имаше честта да бъдат подгряваща група на “ Дийп Пърпъл“ на концерта им в Пловдив преди три години.

Коментари

Още от последните новини

Светът
Пет дни поп и рок разтърсват Китен  - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Пет дни поп и рок разтърсват Китен  - E-Burgas.com

Африка