На 23-ти юни Бургас ще е в джаза: С Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз

На 23-ти юни Бургас ще е в джаза:  С Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз - E-Burgas.com

Бургас ще е в джаза на първия ден от най-топлия сезон: 23-ти юни. С начален час 19:30 часа, лятната градина на Гранд Хотел и СПА "Приморец" ще събере любителите на тази изтънчена музика. Изключителната вечер Jazzy June Night ще доминират световният саксофонист Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз. Компания в това начинание ще му правят Петър Салчев - вокал и джаз трио в състав Емил Пехливанов - барабани, Димитър Шанов - контрабас и Станислав Арабаджиев – пиано. Кулинарни специалитети, ще допълват класното изживяване. За 4-степенната вкусна композиция, грижа има шеф Ивелин Кръстев.

Кой е Крейг Бейли? Чист джаз, роден в Синсинати, САЩ. Освен виртуозен саксофонист, той е майстор на кларнета и флейтата и композитор с четири самостоятелни албума. Дипломиран джаз магьосник, в Куинс Колидж, Ню Йорк. Работил е с куп изключително популярни имена. Водещ алто саксофонист на самия Рей Чарлз от 1987 до 2003г. Текущ джаз преподавател в университета в родния си град.

Jazzy June Night е част от „Let’s get PRIM!” събитията на Гранд Хотел и СПА „Приморец“. Те са адресирани към бургазлии и гостите на град и целят осигуряването на бутикови, ексклузивни изживявания и емоции.

Авторската музика на Бейли и неговият прочит на големия Рей, са отличен начин, да приветстваме лятото. Потопете се в магичната атмосфера на най-кадифената и отворена откъм импровизации музика, почитана по цял свят.

Комбинирането на Jazzy June Night с чудесен уикенд в луксозния Гранд Хотел и СПА „Приморец“, Ви предоставя възможността да се възползвате от специална 10% отстъпка от цените за настаняване!

Цена на куверт за Jazzy June Night: 79.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]

 

Коментари

Още от последните новини

Светът
На 23-ти юни Бургас ще е в джаза:  С Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз - E-Burgas.com

TikTock

Светът
На 23-ти юни Бургас ще е в джаза:  С Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз - E-Burgas.com

Африка