Музикалното училище в Бургас с голям коледен концерт

Музикалното училище в Бургас с голям коледен концерт - E-Burgas.com

За поредна година деца и преподаватели от Националното училище за музикално и сценично изкуство "проф. Панчо Владигеров" ще зарадват бургаската публика с Коледен концерт в дните преди големия християнски празник . Концертът е на 21 декември от 19 часа в салона на НХК.Входът е свободен.

В коледната магия на класическата и съвременна музика , инструменталисти, певци , актьори и балетисти ще покажат талант, умения и артистичност. Коледният дух ще завладее всички, които искат поне за час да се отпуснат и разтворят сърцата си за празника.

Съвремие и традиции ще се срещнат на сцената в изпълненията на Детски хор с диригент Тодорка Бинева, Младежки хор с диригент Анета Данаилова и Камерен оркестър с диригент Петя Тончева. В празничната феерия ще се включат и деца от класовете по класическо пеене с преподавателите Елеонора Кунчева и Биляна Данаилова, Тромпетен ансамбъл с ръководител Светослав Василев и ученици от класовете по класически балет с преподаватели Недко Георгиев, Добрина Бахова, Владимир Грудев, Диляна Бахматова.

В програмата са включени произведения на Хайдн, Чайковски, Офенбах, Щраус , Госек, Андерсон и др.   

Коментари

Още от последните новини

Светът
Музикалното училище в Бургас с голям коледен концерт - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Музикалното училище в Бургас с голям коледен концерт - E-Burgas.com

Африка