Дончо Златев взе „Наградата на Декана“

Дончо Златев взе „Наградата на Декана“ - E-Burgas.com
Днес на официална церемония деканът на Центъра по хуманитарни науки към БСУ доц. Динева връчи „Награда на Декана” за 2013 г. Златен сертификат и кристален плакет получиха четвъртокурсникът Дончо Златев (специалност „Журналистика”), в категория „Студент” и доц. д-р Мариана Лазарова, в категория „Преподавател”. Сребърни сертификати взеха Катина Лукова (4 курс, „Журналистика”) и третокурсничката Ива Янкова, от същата специалност. Останалите номинирани бяха удостоени с почетни грамоти. „Изборът беше много труден! Всички номинирани активно работят в студентските структури на университета и за изграждане на имиджа му!”, сподели доц. Динева и призова студентите: „Имайте куража, следвате сърцето и мечтите си. Бъдете в активна позиция през целия си живот.” От тази година преподавателите номинират достойните, според тях, кандидати за „Награда на Декана”. До сега студентите от ЦХН самостоятелно подаваха своите кандидатури. Анна Манукян, Калина Тончева и Полина Ганчева получиха от  Йорданка Ананиева, зам.-кмет по култура и образование в Община Бургас – награди за най–добри възпитаници на университета, стажували в администрацията на Община Бургас. Миналогодишната Носителка на престижната „Награда на Декана” Анна Манукян, благодари на Община Бургас, че стои винаги зад студентските инициативи и се обърна към студентите на БСУ: „Подхождайте сърцато към вашите каузи и правете невъзможното възможно, защото изгубена кауза е онази, в която ние самите спрем да вярваме!” Още три специални награди: Стажове в „Дарик радио”, в „Бургаски репортер” и в PR агенция „Вимарк Адвъртайзинг”, връчи Красимир Калудов – главен редактор и репортер в „Дарик радио” Бургас. Всички номинирани получиха и специални награди от консултантска къща „Интеграл”. На официалната церемония присъстваха още Президентът на БСУ проф. д-р П. Чобанов, Ректорът на БСУ – проф. д-р Васил Янков, зам.-ректорът проф. Галя Христозова и зам.-ректорът доц. Милен Балтов. Събитието уважи и Вълчо Чолаков – общински съветник в Бургас.
 „Награда на Декана" се провежда за пета поредна година. Целта й е да стимулира участието на студентите в ЦХН към БСУ в академични прояви.
Призът се присъжда на студенти в бакалавърска и магистърска степен от специалностите „Връзки с обществеността”, Журналистика” и „Социални дейности и консултиране”, показали високи постижения в учебната, научната и творческата дейност. Критериите, по които се оценяват студентите са: успех от предходната учебна година; научноизследователска работа; участие в конференции и публикации; съдействие за свързване на обучението с практиката; участие и принос в университетските структури – вестник “Студентски страсти”,  Practa – студентска ПР агенция, Център за кариера и развитие, Студентско театрално ателие; утвърждаване и издигане имиджа на Бургаския свободен университет.
Коментари

Още от последните новини

Светът
Дончо Златев взе „Наградата на Декана“ - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Дончо Златев взе „Наградата на Декана“ - E-Burgas.com

Африка