Бургазлия без книжка се опита да прегази полицаи до кръговото до „Мираж“

Бургазлия без книжка се опита да прегази полицаи до кръговото до „Мираж“ - E-Burgas.com
Архив

Поредната лудост бе сътворена от криминално проявен бургазлия, този път на пътя. 32-годишен криминално проявен бургазлия се опита да прегази полицаи, които му показали стоп-палка, за да спре.

Екшънът се е разиграл през уикенда, около 14:30 часа, в близост до кръговото кръстовище до хотел „Мираж“. В полицията постъпил сигнал, че водач, управлява Сеат Толедо, без шофьорска книжка и без регистрационна табела на автомобила.

На последвалият подаден сигнал със стоп-палка, за спиране, 32-годишният мъж не се подчинил, като заобикаляйки спрелите пред него коли от страната на бетонната преградата, разделяща пътните ленти, насочил Сеата си с висока скорост срещу полицаите, създавайки реална опасност за живота и здравето им. Единият от тях заредил служебния си пистолет ''Макаров'' със стоп-патрон и след неколкократни предупреждения, възпроизвел изстрел в безопасна посока.

Това не смутило джигита, който не се подчинил и за да не бъдат блъснати, полицаите отстъпили встрани. Сеатът с висока скорост продължил да се движи в посока бул. Стефан Стамболов, навлизайки по бул. Тракия, в к-с Славейков. Последвалите го полицаи открили автомобила изоставен и заключен в района на бл. 55 в ж.к.

Мъжът бил обявен за местно издирване, като около 19.30 ч. бил задържан. Събраните по бързото полицейско производство материали са докладвани в Районна прокуратура – Бургас, като лицето е привлечено като обвиняемо и с прокурорско постановление задържано под стража за срок до 72 часа.

Коментари

Още от последните новини

Светът
Бургазлия без книжка се опита да прегази полицаи до кръговото до „Мираж“ - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Бургазлия без книжка се опита да прегази полицаи до кръговото до „Мираж“ - E-Burgas.com

Африка