Прокуратурата подхваща ТЕЦ "Варна" и Доган

Прокуратурата подхваща ТЕЦ

Върховната касационна прокуратура /ВКП/ се самосезира във връзка с медийна публикация от днес, в която става дума за ТЕЦ ”Варна”, в чиито състав на Съвет на директорите влиза почетният председател на ДПС Ахмед Доган, съобщават от държавното обвинение.

ВКП ще провери дали има образувани преписки/досъдебни производства по повод изнесените в публикацията твърдения.

От прокуратурата посочват, че ако в хода на проверката бъдат констатирани данни за извършени престъпления, същите ще бъдат докладвани на компетентната прокуратура.

При наличие на нередности от административен характер прокуратурата ще уведоми съответните контролни органи за предприемане на действия по компетентност.

Днес съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов публикува видео в което твърди, че правителството крие далаверата с ТЕЦ "Варна".

Свързани статии
Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Още няма пари за събаряне на незаконната сграда край Догансарай Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR ГЕРБ изпревари ДБ за комисията "Росенец" Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж ВАС: Плажът пред Догансарай влиза в кадастъра като защитена територия Безплатно автокино пред Догансарай довечера Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган Откриха тялото на айтоския отец Ромил в гората край Вресово Община Бургас: Разпоредихме оградата на Росенец да бъде премахната незабавно
Тагове
доган тец
Коментари

Още от последните новини