Безплатно автокино пред Догансарай довечера

Безплатно автокино пред Догансарай довечера - E-Burgas.com

Протестите в парк Росенец продължават с "Автокино пред сараите" тази вечер.

От Организацията за закрила на българските граждани /ОЗБГ/ канят всеки, който желае да присъства на събитието. То ще е на общинския паркинг, който се намира пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС, съобщи Бисер Русимов:

"Обстановката е изключително приятна, защото на метри от автокиното има хубав плаж, въздухът е чист, пътят до мястото е хубав и със сигурност ще прекарате няколко приятни часа. Прожекцията ще започне в 21:00 часа и ще продължи до 22:30 часа. Филмът ще е български, интересен и малко познат на българското общество. Дълги години е бил забранен за прожектиране,но вече никой не може да го забрани. Координатите на автокиното са: 42.456303, 27.539993."

Капацитетът на паркинга е около 30 автомобила, но може да има и правостоящи. Няма вход - събитието е напълно безплатно, посочват още организаторите.

Свързани статии
Протестиращи се събират пред сградата на ДАНС Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео) Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж Протест в Бургас заради блудство с малолетен ВАС: Плажът пред Догансарай влиза в кадастъра като защитена територия Във Варна излязоха на протест срещу поредното изсичане на гори И туроператорите останаха без обещаните помощи, излизат на протест Бургаски ресторантьори се включват в националния простест Бизнесът в Бургас се обяви за отваряне, ще подкрепи Националния протест „МАРШ към свободата”
Тагове
протест Догансарай ОЗБГ автокино
Коментари

Още от последните новини