Безплатно автокино пред Догансарай довечера

Безплатно автокино пред Догансарай довечера - E-Burgas.com

Протестите в парк Росенец продължават с "Автокино пред сараите" тази вечер.

От Организацията за закрила на българските граждани /ОЗБГ/ канят всеки, който желае да присъства на събитието. То ще е на общинския паркинг, който се намира пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС, съобщи Бисер Русимов:

"Обстановката е изключително приятна, защото на метри от автокиното има хубав плаж, въздухът е чист, пътят до мястото е хубав и със сигурност ще прекарате няколко приятни часа. Прожекцията ще започне в 21:00 часа и ще продължи до 22:30 часа. Филмът ще е български, интересен и малко познат на българското общество. Дълги години е бил забранен за прожектиране,но вече никой не може да го забрани. Координатите на автокиното са: 42.456303, 27.539993."

Капацитетът на паркинга е около 30 автомобила, но може да има и правостоящи. Няма вход - събитието е напълно безплатно, посочват още организаторите.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
протест Догансарай ОЗБГ автокино
Коментари

Още от последните новини