Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган

Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган - E-Burgas.com

Пореден уикенд с акция на плажа в "Росенец" край т. нар. "летен сарай" на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Това е петата поредна акция, предаде БНТ.

Плажуващите оставиха парче с баница на оградата на луксозната резиденция, като подариха на почетния предсeдател на ДПС книга с афоризми и две почетни оставки на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Поискаха оставката и на здравния министър.

 

Свързани статии
Протест в Бургас заради блудство с малолетен ВАС: Плажът пред Догансарай влиза в кадастъра като защитена територия Върховният съд отказа да спре вписването на "Росенец" като плаж Във Варна излязоха на протест срещу поредното изсичане на гори И туроператорите останаха без обещаните помощи, излизат на протест Бургаски ресторантьори се включват в националния простест Бизнесът в Бургас се обяви за отваряне, ще подкрепи Националния протест „МАРШ към свободата” Ресторантьорският бизнес в Бургас със седем искания към властта Таксиджии излизат на национален протест Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево"
Тагове
доган сарай протест росенец
Коментари

Още от последните новини