Откриха тялото на айтоския отец Ромил в гората край Вресово

Откриха тялото на айтоския отец Ромил в гората край Вресово - E-Burgas.com

В резултат на издирвателните дейности, предприети от полицейските служители от сектор „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, Районни управления – Айтос и Руен, горски служители и доброволци, в гориста местност край с. Вресово е открито тялото на айтоския свещеник Ромил Негозов.

Отец Ромил бе обявен за издирване, след като вчера, около 10.30 ч. излязал от църквата в Айтос, като заявил, че отива на кръщене в Руен. В следобедните часове имал ангажимент в Айтос, който пропуснал, но това дало на съпругата му основание да сигнализира в полицията за изчезването му.

Организираните полицейски и горски служители са локализирали около 10.00 ч. сутринта днес автомобила на свещеника - „Дачия Дъстер”, с бургаска регистрация, в землището на с. Череша. С помощта на следово куче с водач – служител от Специализираните полицейски сили и вследствие на проведените действия по претърсване на района в близост до „Дачията”, е открито тялото на свещеника без видими следи от насилие.

Предстои тялото да бъде откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Изплува тялото и на втория изчезнал рибар
Тагове
отец ромил тяло
Коментари

Още от последните новини