Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"?

Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков са поканени за изслушване във временната парламентарна комисия „Росенец”. Те ще трябва да се явят на 14 септември от 14:00 часа, ако има Народно събрание. Това решиха окончателно членовете на Комисията, въпреки бойкота от страна на ДПС, съобщава сайтът "Фрогнюз".

Заседанието на комисията беше прекратено преди изчерпване на целия дневен ред заради липса на кворум. Народните представители не подложиха на гласуване предложението на Хамид Хамид да бъдат поканени и изслушани в комисията всички 5800 души от ДПС, които взеха участие в протеста на 11 юли 2020 година в парк „Росенец”. Хамид напусна заседанието заради участието му в заседание на Правната комисия, а колегата му Рамадан Аталай напусна залата, знаейки, че това ще наложи закриването на заседанието заради липса на кворум.

„Виждам, че още се занимавате с неща, които не са за комисия. Опитвате се да влезете в предизборна кампания. Аз напускам заседанието с ясното съзнание, че няма да можете да продължите”, заяви Аталай.

Свързани статии
МВР работи по 100 случая за купуване на гласове Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец Бойко Рашков: Гешев е безконтролен, но престъпленията, които разследваме са с дълга давност Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция Кои са най-богатите политици у нас? Още няма пари за събаряне на незаконната сграда край Догансарай Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR Бойко Рашков: Оградата на границата изобщо не е поддържана Комисията "Росенец" изиска цялата документация за сарая и започва серия изслушвания Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров
Тагове
Росенец Бойко Рашков Доган
Коментари

Още от последните новини