Окошариха украинец в Поморие заради контрабандни цигари

Окошариха украинец в Поморие заради контрабандни цигари - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура-Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо украински гражданин, обвинен в противозаконно държане на акцизни стоки 7030 кутии с цигари.

Той е обвинен за това, че противозаконно е държал общо 7030 броя кутии с цигари. Престъплението е осъществено на 19.09.2021 г. в гр. Поморие.

По време на разследването е установено, че общата стойност на откритите кутии с цигари възлиза на 42 571 лева. Те са били в автобус, паркиран на паркинг между улиците „Солна“, „Нео Анхиало“ и ул. „Цар Петър“ в Поморие.

Определението на Районен съд-Поморие подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Бургас.

Свързани статии
Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци
Тагове
контрабанда Поморие
Коментари

Още от последните новини