Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече

Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече - E-Burgas.com

Коледно послание към съгражданите си направи кметът на община Поморие Иван Алексиев

Скъпи съграждани и жители на община Поморие,

В най-светлия християнски празник се обръщам към вас, за да ви поздравя и пожелая много здраве, щастие, надежда и топлина!

Коледа не е просто дата или дума, Коледа е действие – тя е очакване, споделяне и грижа. Откриваме я във всеки мил жест на обич и благодарност. Нека тези жестове бъдат повече, нека отворим сърцата си, за да  да сме по-смирени и добри. Желая ви прекрасни мирни дни с обичаните от вас хора! Весели празници!

Иван Алексиев
Кмет на община Поморие

 

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Честито Рождество Христово Предимно слънчево време на Коледа Дядо Коледа посети бургаските украинчета (Снимки)
Тагове
иван алексиев поморие коледа
Коментари

Още от последните новини