Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас

Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас - E-Burgas.com

Кметът на община Поморие Иван Алексиев поиска от Министерството на транспорта и съобщенията да му бъде предоставен договорът, както и всички допълнителни споразумения, сключени между Република България и „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД във връзка с концесията на гражданските летища за обществено ползване Бургас и Варна.

Решението да се изиска тази информация бе взето на скорошната среща, която Алексиев проведе с професионалисти от най-големите регионални браншови организации в туристическия сектор. Това е част от конкретните действия, предприети с цел преразглеждане на концесията с Летище Бургас, евентуално предоговаряне на условията и осигуряване целогодишна натовареност на аеропорта с пътнически полети.

Свързани статии
Затварят Летище Бургас за почти месец Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас
Тагове
поморие алексиев летище договор
Коментари

Още от последните новини