Корабите от учението "Бриз" в залива продължават с предпоходна подготовка

Корабите от учението
kmeta.bg

Продължава работата на щабовете на националното военноморско учение с международно участие "Бриз 2020" с провеждането на предпоходна конференция и работни срещи.

Командирите на чужди групи и кораби направиха официална среща с областния управител на Бургас Вълчо Чолаков и кмета на Община Бургас Димитър Николов.

Конференция бе проведена в Конгресния център на пристанище Бургас, преди излизане на корабите на море. В нея участваха офицерите от щаба и командирите на кораби.

В изказванията си представителите на щабовете и командирите дадоха висока оценка на проведената предпоходна подготовка, като предпоставка за успешно изпълнение на планираните задачи.

Конференцията завърши с обсъждане на практическото отработване на предстоящите през следващите дни епизоди на море.

Свързани статии
Училище в Бургаско минава изцяло на онлайн обучение МОН с препоръки: Онлайн обучение първо при гимназистите Учебната година започва присъствено, но с готовност за онлайн обучение Каракачанов: Ако Бойко ми иска оставката, ще я подам Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки) Корабите от "Бриз" излязоха на море Ученици от Морското училище карат практика на ро-ро кораба „Дружба“ (Снимки) Всички ученици да завършат дистанционно, предлагат от синдикат "Образование" Учениците се връщат в клас само за седмица с часове по математика и български?
Тагове
бриз учение нато кораби
Коментари

Още от последните новини