Корабите от учението "Бриз" в залива продължават с предпоходна подготовка

Корабите от учението
kmeta.bg

Продължава работата на щабовете на националното военноморско учение с международно участие "Бриз 2020" с провеждането на предпоходна конференция и работни срещи.

Командирите на чужди групи и кораби направиха официална среща с областния управител на Бургас Вълчо Чолаков и кмета на Община Бургас Димитър Николов.

Конференция бе проведена в Конгресния център на пристанище Бургас, преди излизане на корабите на море. В нея участваха офицерите от щаба и командирите на кораби.

В изказванията си представителите на щабовете и командирите дадоха висока оценка на проведената предпоходна подготовка, като предпоставка за успешно изпълнение на планираните задачи.

Конференцията завърши с обсъждане на практическото отработване на предстоящите през следващите дни епизоди на море.

Свързани статии
САЩ предоставили на България $238 млн. помощи за отбрана за 5 години Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират Започна обучението на учители по английски език в Бургас В Поморие представят възможности за обучение по европейски програми Изтребители F 35 на САЩ пристигнаха в България Лавров: НАТО е във война с Русия, има риск от ядрена война От днес българските пристанища са затворени за руски кораби НАТО обяви кой ще пази небето над България Обучават украинците в Бургас безплатно на български език НАТО увеличава военните си групи у нас и в Европа
Тагове
бриз учение нато кораби
Коментари