Корабите от учението "Бриз" в залива продължават с предпоходна подготовка

Корабите от учението
kmeta.bg

Продължава работата на щабовете на националното военноморско учение с международно участие "Бриз 2020" с провеждането на предпоходна конференция и работни срещи.

Командирите на чужди групи и кораби направиха официална среща с областния управител на Бургас Вълчо Чолаков и кмета на Община Бургас Димитър Николов.

Конференция бе проведена в Конгресния център на пристанище Бургас, преди излизане на корабите на море. В нея участваха офицерите от щаба и командирите на кораби.

В изказванията си представителите на щабовете и командирите дадоха висока оценка на проведената предпоходна подготовка, като предпоставка за успешно изпълнение на планираните задачи.

Конференцията завърши с обсъждане на практическото отработване на предстоящите през следващите дни епизоди на море.

Свързани статии
Националният омбудсман въстана срещу онлайн обучението Осем области вече ще учат само онлайн Онлайн училище при 10% заразени ученици В Царево гасиха пожари в трансгранично учение (Снимки) Нова цифрова инфраструктура ще наблюдава и управлява корабния трафик Русия затваря част от Черно море Топ военни обсъдиха ситуацията в Черноморския регион Руски дестантни кораби навлязоха в Черно море Плувен клуб „Бриз“ - Бургас и НСА със съвместна инициатива Руският черноморски флот започна учения в Черно море
Тагове
бриз учение нато кораби
Коментари

Още от последните новини