Корабите от учението "Бриз" в залива продължават с предпоходна подготовка

Корабите от учението
kmeta.bg

Продължава работата на щабовете на националното военноморско учение с международно участие "Бриз 2020" с провеждането на предпоходна конференция и работни срещи.

Командирите на чужди групи и кораби направиха официална среща с областния управител на Бургас Вълчо Чолаков и кмета на Община Бургас Димитър Николов.

Конференция бе проведена в Конгресния център на пристанище Бургас, преди излизане на корабите на море. В нея участваха офицерите от щаба и командирите на кораби.

В изказванията си представителите на щабовете и командирите дадоха висока оценка на проведената предпоходна подготовка, като предпоставка за успешно изпълнение на планираните задачи.

Конференцията завърши с обсъждане на практическото отработване на предстоящите през следващите дни епизоди на море.

Свързани статии
Учениците от 5 до 12 клас остават на дистанционно обучение и този месец Красимир Вълчев: При завръщането на учениците в клас може да има недостиг на учители Министър Вълчев призна: Бави се доставката на компютри за учениците Корабни сирени и шоу с водни оръдия за бургазлии на Никулден Всички ученици в Несебър се обучават в електронна среда Учители искат онлайн училище поне до края на годината МОН: Дистанционното обучение на места изглежда неизбежно И Красимир Вълчев под карантина, още не мисли да въвежда масово онлайн обучение Повече от 2/3 от учителите искат да преподават дистанционно Гимназиите в "червените зони" продължават дистанционно и след 11 ноември
Тагове
бриз учение нато кораби
Коментари

Още от последните новини