Започна обучението на учители по английски език в Бургас

Започна обучението на учители по английски език в Бургас - E-Burgas.com

Започна обучението на учителите по английски език към Центъра за подкрепа на личностното развитие. То се провежда в Културен център “Морско казино“ и е част от дейностите по програмата за ранно чуждоезиково обучение в Община Бургас.

Образователната инициатива се организира от ЦПЛР съвместно с „Клет България“ ООД. Гост на събитието е Деян Петков – търговски мениджър на „Клет България“ ООД.

Обучението ще премине в два етапа: 1 етап – обучение на учители, които преподават английски език в 3 и 4 група на детските градини и втори етап – обучение на учители, които преподават английски език в 1 клас. То е част от стратегията на Община Бургас, чрез която децата и учениците получават равен старт в чуждоезиковото обучение. Следващите дни предстоят редица събития по програмата, като концерти, викторини и различни изяви.

Община Бургас е първата община в България, която дава възможност на 5200 деца и ученици да изучават безплатно английски език.

Свързани статии
Английски език за възрастни: Кои са важните умения и как да подобрите познанията си? Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Бургаски учители трети на Спартакиада Бургаски учители на първолаци се обучават по специален проект Организират безплатни обучения по английски за безработни и лица с увреждания в Бургас В Поморие представят възможности за обучение по европейски програми Преболедували ковид учители ще се преглеждат безплатно при специалист Обучават украинците в Бургас безплатно на български език Три области прекратяват предсрочно онлайн обучението
Тагове
обучение английски учители
Коментари