В Поморие представят възможности за обучение по европейски програми

В Поморие представят възможности за обучение по европейски програми - E-Burgas.com

Център за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, провежда Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“. Кампанията представя широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

По този повод на 30.08.2022 г. /вторник/ в Поморие ще бъде разположен информационен щанд, в централната градска част, срещу църквата „Св. Рождество Богородично“. Всеки, който желае да се запознае с възможностите за образование и обучение през новия програмен период 2021 – 2027, може да посети щанда от 17.00 до 18.30 часа.

Свързани статии
Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в ПомориеКметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище БургасВлиза в сила решението за въвеждане на „синя зона“ в ПомориеПродължават безплатните прегледи в ПомориеЧетири дни безплатни прегледи в МБАЛ-ПомориеМария Нейкова: За два месеца постигнахме успех по няколко важни за Поморие темиВ Поморие изготвиха анализ на изминалото лятоНови модерни машини ще чистят улиците в Поморие (Снимки)Нова библиотека отвори врати в поморийския квартал Каменар (Снимки)Община Поморие получи награда за усилията си в борбата срещу езика на омразата
Тагове
Поморие обучение
Коментари

Още от последните новини