В Поморие представят възможности за обучение по европейски програми

В Поморие представят възможности за обучение по европейски програми  - E-Burgas.com

Център за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, провежда Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“. Кампанията представя широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

По този повод на 30.08.2022 г. /вторник/ в Поморие ще бъде разположен информационен щанд, в централната градска част, срещу църквата „Св. Рождество Богородично“. Всеки, който желае да се запознае с възможностите за образование и обучение през новия програмен период 2021 – 2027, може да посети щанда от 17.00 до 18.30 часа.

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас
Тагове
Поморие обучение
Коментари

Още от последните новини

Спорт
В Поморие представят възможности за обучение по европейски програми  - E-Burgas.com

Регата 24 Май