Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират

Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират - E-Burgas.com

Малчуганите от ДГ „Здравец“- гр.Созопол , ДГ „Делфинче“- гр. Черноморец и група „Моряче“- с. Атия затвърдиха своите знания на тема евакуация при пожар. Практическата ситуация се осъществи със съдействието на Районна служба ПБЗН- Созопол.

Пожарникарите показаха на децата как трябва да се реагира при пожар. Бързо загасиха импровизиран огън, като демонстрираха силата и височината на водната струя. Запознаха децата със пожарната кола и атрибутите, необходими на огнеборците.

Най-голям интерес у малчуганите предизвика гасенето с „големия маркуч“. Всяко дете имаше възможност да участва в импровизираното гасене, което им създаде незабравим спомен и знания от любимата детска градина.

Свързани статии
Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Проектът на автогарата в Созопол още чака одобрение от НИНКН Тихомир Янакиев проведе среща със съветника в Посолството на САЩ в България Чарлз Перего Изграждат тротоари за 300 хил. лв. в Созопол (Снимки) 1650 бургаски деца и родители намират подкрепа в общински център Хиляди бургаски деца бяха прегледани безплатно по общинска програма Кметът на Созопол направи отчет на бюджета, дълговете постепенно се гасят
Тагове
созопол обучение деца евакуация
Коментари

Още от последните новини