Дъжд от актове за незаконна сеч през последната седмица

Дъжд от актове за незаконна сеч през последната седмица - E-Burgas.com

Служителите от регионалните дирекции по горите и мобилните екипи на Изпълнителната агенция по горите извършиха общо 4 493 проверки в периода от 16-ти до 22-ри август 2021 г. Действията са с цел засилване на контрола по опазване на горските територии в цялата страна.

Проверени са обекти за ползване, складиране, преработка и търговия с дървесина, превозни средства, транспортиращи дървесина, ловци, риболовци и физически лица.

За установени нарушения са съставени 78 акта по Закона за горите, с които са задържани 58,8 плътни кубически метра дървесина и три моторни превозни средства.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Продължават проверките на ИАРА в региона Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Засилените полицейски проверки в страната продължават Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден БАБХ засили проверките дни преди Никулден Инспектори на ИАРА извършиха проверки на Поморийското езеро и язовир Цонево (Снимки) Горски задържаха камион с незаконна дървесина с Горно Езерово Граничари от Бургаско са с дисциплинарни проверки за съпричастност към трафика с мигранти
Тагове
дърва горски проверки незаконна сеч
Коментари

Още от последните новини