Дъжд от актове за незаконна сеч през последната седмица

Дъжд от актове за незаконна сеч през последната седмица - E-Burgas.com

Служителите от регионалните дирекции по горите и мобилните екипи на Изпълнителната агенция по горите извършиха общо 4 493 проверки в периода от 16-ти до 22-ри август 2021 г. Действията са с цел засилване на контрола по опазване на горските територии в цялата страна.

Проверени са обекти за ползване, складиране, преработка и търговия с дървесина, превозни средства, транспортиращи дървесина, ловци, риболовци и физически лица.

За установени нарушения са съставени 78 акта по Закона за горите, с които са задържани 58,8 плътни кубически метра дървесина и три моторни превозни средства.

Свързани статии
Отново стотици актове съставиха горските в страната Горските в страната изпратиха седмица с хиляди проверки и стотици нарушения 103 акта за незаконна дървесина съставиха за седмица горските у нас Засилени проверки за ковид мерките започнаха в курортите Бум от проверки за спазване на ковид мерките в страната Горски настояват за повече защитни облекла и техника за гасене на пожари Инспекцията на труда засилва проверките по морето 69 акта за незаконна сеч съставиха за седмица Засилени проверки в ресторанти и хотели по Черноморието Горски задържаха 80 кубика дървесина за последната седмица
Тагове
дърва горски проверки незаконна сеч
Коментари

Още от последните новини