Дъжд от актове за незаконна сеч през последната седмица

Дъжд от актове за незаконна сеч през последната седмица - E-Burgas.com

Служителите от регионалните дирекции по горите и мобилните екипи на Изпълнителната агенция по горите извършиха общо 4 493 проверки в периода от 16-ти до 22-ри август 2021 г. Действията са с цел засилване на контрола по опазване на горските територии в цялата страна.

Проверени са обекти за ползване, складиране, преработка и търговия с дървесина, превозни средства, транспортиращи дървесина, ловци, риболовци и физически лица.

За установени нарушения са съставени 78 акта по Закона за горите, с които са задържани 58,8 плътни кубически метра дървесина и три моторни превозни средства.

Свързани статии
Агенцията по храните започна проверки по магазините Близо 130 акта при поредната серия проверки по горите Над 4000 проверки в горите за 4 дни Хиляди проверки и стотици актове на Агенцията по горите само за два дни Над 3500 проверки са извършили горските служители в страната Корнелия Нинова възложи проверки на всички бензиностанции и търговци на горива Засилени проверки за спазване на правилата по пътищата Масови проверки в Бургас за реалността на сертификатите След сигнали от граждани: Разпоредиха проверка на Поморийското езеро КАТ засилват проверките по пътищата, трафикът все по-засилен по празниците
Тагове
дърва горски проверки незаконна сеч
Коментари

Още от последните новини