Продължават проверките на ИАРА в региона

Продължават проверките на ИАРА в региона - E-Burgas.com

Служители от сектор „Рибарство и контрол" град Бургас извършиха проверка по вода на язовир „Мандра". Установени в работно положение са 15 броя мрежи с обща дължина 1500 метра. Уловът в тях на риба 150 кг, от вида сребриста каракуда, е дарен на Зоопарк Бургас за храна на рибоядните животни. 

Служители на сектор „Рибарство и контрол" град Велико Търново извършиха рутинна проверка по вода на река „Дунав". В хода на проверката от 560 р.км до 567 р. км  са установени близо 250 метра немаркирани хрилни мрежи, поставени в работно положение. Мрежите са иззети за унищожаване.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Нови нарушения откриха инспекторите на ИАРА при проверки в страната Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) ИАРА с нов удар по бургаските бракониери, унищожиха 600 м мрежи на Мандра ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Засилените полицейски проверки в страната продължават Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден Изпълнителният директор на ИАРА и учени от Института по рибни ресурси обсъдиха резултатите от проведени изследвания БАБХ засили проверките дни преди Никулден Инспектори на ИАРА извършиха проверки на Поморийското езеро и язовир Цонево (Снимки)
Тагове
иара проверки бракониери
Коментари

Още от последните новини