Горски задържаха камион с незаконна дървесина с Горно Езерово

Горски задържаха камион с незаконна дървесина с Горно Езерово - E-Burgas.com

Екип на Регионалната дирекция по горите - Бургас задържа камион с незаконни дърва без необходимите документи.  Нарушението е констатирано вчера в късните часове в бургаския квартал "Горно Езерово". Инспекторите са съставили два акта за нарушения по Закона за горите. Задържани са превозното средство и незаконната дървесина.

Служителите на дирекцията в Бургас са съставили 13 акта за установени нарушения по Закона за горите за изминалата седмица. Проверени са 30 склада за съхранение и преработка на дървесина, повече от 200 МПС, над 80 сечища.

Свързани статии
Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) Горски задържаха 60 кубика незаконна дървесина Бургас отбелязва 120 години от рождението на Петко Задгорски с непоказвани творби Близо 130 акта при поредната серия проверки по горите Над 4000 проверки в горите за 4 дни Хиляди проверки и стотици актове на Агенцията по горите само за два дни Над 3500 проверки са извършили горските служители в страната Горски хванаха бракониери в Бургаско Дъжд от актове за незаконна дървесина у нас Построиха нова детска площадка в Горно Езерово
Тагове
горски горно езерово
Коментари

Още от последните новини