БАБХ засили проверките дни преди Никулден

БАБХ засили проверките дни преди Никулден - E-Burgas.com

Българската агенция по безопасност на храните, съвместно с Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури започнаха засилени проверки във връзка с Никулден. От началото на седмицата проверяващите засилват контрола и следят за качеството на рибата в обектите за производство и търговия с рибни продукти, показа NOVA.

Дни преди празничния Никулден е много важно да купим качествена риба, която да сложим на своята трапеза. А за да се случи това от Българската агенция по безопасност на храните започнаха засилени проверки за качеството на това, което се предлага в търговската мрежа. За да стигне обаче до търговските обекти, в нередки случаи, пътят на рибата започва от язовирите, а контролните органи ще следят за качеството на рибата от водоизточниците до крайния потребител.

Свързани статии
Никулденски турнир по конен спорт ще зарадва жители и гости на Бургас Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Продължават проверките на ИАРА в региона ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Засилените полицейски проверки в страната продължават Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден Най-красивата елха светна в Бургас (Снимки) Бургазлии за пример отново бяха отличени на Никулден (Снимки) Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Честваме Никулден - официалният празник на Бургас, моряците, рибарите и банкерите
Тагове
проверки БАБХ никулден
Коментари

Още от последните новини