Бургазлии организират подписка за надземен паркинг във "Възраждане"

Бургазлии организират подписка за надземен паркинг във

Утре, от 16:00 часа до 18:00 часа, ще бъде организирана подписка в "Борисовата градина" в Бургас, а поводът е предложение за изграждане на съвременен монтажен надземен паркинг. Инициатори на подписката и на идеята са от „Организация за закрила на българските граждани".

"Проблемът с паркирането в комплекса е от години, а все повече общински терени се продават и застрояват, вместо да бъдат използвани за разрешаване на казуса. От ОЗБГ считаме, че както в редица европейски градове, така и тук трябва да се предприеме стратегически ход относно самозадушаващите се от пренаселване комплекси", мотивират се инициаторите.

Предложението е паркингът на бъде изграден на общински терен, с площ от 928 кв.м., намиращ се на кръстовището на улиците „Сливница" и „Дебелт". Мястото е съобразено с някои основни изисквания, които е нужно да бъдат покрити, за да бъде изградено съоръжението. То ще бъде със статут на синя зона и това ще е огромно облекчения за живущите в района.

Свързани статии
Костадинов прочете книга и пусна снимка Премиерът се срещна с протестиртащите от "Възраждане" заради сертификата Волен: Костадин не е новият Волен! Строят поредния паркинг в "Изгрев" (Снимки) Готов е новият паркинг в "Братя Милядинови", вижте къде е (Снимки) Нов малък паркинг в "Братя Миладинови" ще бори трафика в комплекса Нов паркинг облекчава трафика в "Изгрев", строят и зона за отдих (Снимки) Нов безплатен паркинг в Несебър Бургаските тракийци не могат да се явят сами на избори, удрят рамо на „Възраждане“ Нов паркинг и алеи ще изникнат в "Изгрев" (Снимки)
Тагове
паркинг възраждане
Коментари

Още от последните новини