Елена Гунчева напуска "Възраждане", но остава в парламента като независим депутат

Елена Гунчева напуска

Елена Гунчева от "Възраждане" се отказа да напуска парламента и ще става независим депутат, съобщи "24 часа".

Гунчева, която миналата седмица обяви, че напуска "Възраждане" и парламента, днес е депозирала в деловодството на Народното събрание заявление, че оттегля заявлението си от 27 юни, с което обявяваше, че излиза от парламента.

Паралелно с това Гунчева е подала заявление за напускане на парламентарната група на "Възраждане" и остава независим депутат.

По-рано днес от "Възраждане" поискаха обявяването на нейната оставка, което е 9 точка в седмичната програма на Народното събрание, да бъде изтеглено напред като точка 2 след бюджета, за да се задвижи процедурата по влизането на следващия от листата в Пловдив. Това обаче не бе прието от депутатите.

Свързани статии
Гунчева: Напуснах "Възраждане" по 11 причини Костадинов: Печелим изборите и изтегляме плана за влизане в еврозоната Костадинов: Камала-Камила... Бъркам ги животинските имена понякога Костадинов: България изнася огромно количество оръжие за Украйна Кирил Петков: Едва ли "Възраждане" са говорили два часа с Митрофанова за Пушкин Костадин Костадинов призна за среща с посланика на Русия Костадинов: За една война винаги има вина и на двете страни... Костадинов прочете книга и пусна снимка Премиерът се срещна с протестиртащите от "Възраждане" заради сертификата Волен: Костадин не е новият Волен!
Тагове
Елена Гунчева Възраждане
Коментари

Още от последните новини