Ключов паркинг в Поморие вече е безплатен

Ключов паркинг в Поморие вече е безплатен  - E-Burgas.com

От днес паркингът пред Специализирана болница за рехабилитация – Поморие (СБР-НК ЕАД, филиал Поморие) също става безплатен за жителите и гостите на Поморие. Разчертаните места около Стадион Поморие остават за безплатно ползване, така както бяха и през целия летен сезон.

На територията на град Поморие платени паркинги са: пред Община Поморие, пред х-л „Свети Георги“ и до МБАЛ – Поморие, където продължава да действа режимът първите два часа престой за посетителите на болницата да са безплатни.

Свързани статии
Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас Влиза в сила решението за въвеждане на „синя зона“ в Поморие Продължават безплатните прегледи в Поморие Четири дни безплатни прегледи в МБАЛ-Поморие Мария Нейкова: За два месеца постигнахме успех по няколко важни за Поморие теми В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Нови модерни машини ще чистят улиците в Поморие (Снимки) Нова библиотека отвори врати в поморийския квартал Каменар (Снимки) Община Поморие получи награда за усилията си в борбата срещу езика на омразата
Тагове
паркинг поморие
Коментари

Още от последните новини