Част от платените паркинги в Поморие стават безплатни

Част от платените паркинги в Поморие стават безплатни - E-Burgas.com

От утре ул. „Крайбрежна“ в Поморие отново ще бъде отворена за движение на моторни превозни средства, както и пресечните ѝ улици – „Черно море“, „Рибарска“, „Стара планина“, „Ахелой“ и „Витоша“.

Също от утре, паркингите пред х-л „Токалиев“, големият и малкият паркинг на ул. Солна (до светофара), както и до р-т „Перла“ ще бъдат безплатни за жителите и гостите на Поморие.

Платени остават паркингите пред Община Поморие, пред СБР-НК, пред х-л „Свети Георги“ и до МБАЛ – Поморие, където продължава да действа режимът първите два часа престой за посетителите на болницата да са безплатни.

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас
Тагове
поморие паркинги
Коментари

Още от последните новини