Част от платените паркинги в Поморие стават безплатни

Част от платените паркинги в Поморие стават безплатни - E-Burgas.com

От утре ул. „Крайбрежна“ в Поморие отново ще бъде отворена за движение на моторни превозни средства, както и пресечните ѝ улици – „Черно море“, „Рибарска“, „Стара планина“, „Ахелой“ и „Витоша“.

Също от утре, паркингите пред х-л „Токалиев“, големият и малкият паркинг на ул. Солна (до светофара), както и до р-т „Перла“ ще бъдат безплатни за жителите и гостите на Поморие.

Платени остават паркингите пред Община Поморие, пред СБР-НК, пред х-л „Свети Георги“ и до МБАЛ – Поморие, където продължава да действа режимът първите два часа престой за посетителите на болницата да са безплатни.

Свързани статии
Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас Влиза в сила решението за въвеждане на „синя зона“ в Поморие Продължават безплатните прегледи в Поморие Четири дни безплатни прегледи в МБАЛ-Поморие Мария Нейкова: За два месеца постигнахме успех по няколко важни за Поморие теми В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Нови модерни машини ще чистят улиците в Поморие (Снимки) Нова библиотека отвори врати в поморийския квартал Каменар (Снимки) Община Поморие получи награда за усилията си в борбата срещу езика на омразата
Тагове
поморие паркинги
Коментари

Още от последните новини