Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца

Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца - E-Burgas.com

Община Созопол уведомява, че се променя регулацията на платените зони и поетапно ще бъдат обособявани като зони за безплатно паркиране.

От понеделник ще бъде безплатно паркирането на паркингите „Вихрен“ и „Света Марина“, а от 26.09.2022 г. свободна за паркиране ще бъде "синята" зона, както и паркингите „Боруна“ и „Рибарски кей“.

Платените абонаменти и абонамент „локално паркиране“ ще са в сила до 30.09.2022 г. включително. Наказателният паркинг, репатриращият автомобил и КПП Стар град ще функционират също до края на месеца.

Свързани статии
Кметът на Созопол направи отчет на бюджета, дълговете постепенно се гасятЧаст от платените паркинги в Поморие стават безплатниКметът на Созопол отличи с плакет „Аполония“В Созопол канят гражданите на публично обсъждане на бюджетаКЗП с приемна за граждани в СозополСозопол и Боровец с най-скъпите жилища, ръст на покупките по курортитеОбщина Созопол: Инвестиционната програма на ВиК е условна и няма пари за неяВ Созопол ликвидираха незаконно сметищеТихомир Янакиев: Две години ме заблуждават за огромни ВиК проекти за 400 млн. лв. Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в Созопол
Тагове
паркинги созопол
Коментари

Още от последните новини