Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца

Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца - E-Burgas.com

Община Созопол уведомява, че се променя регулацията на платените зони и поетапно ще бъдат обособявани като зони за безплатно паркиране.

От понеделник ще бъде безплатно паркирането на паркингите „Вихрен“ и „Света Марина“, а от 26.09.2022 г. свободна за паркиране ще бъде "синята" зона, както и паркингите „Боруна“ и „Рибарски кей“.

Платените абонаменти и абонамент „локално паркиране“ ще са в сила до 30.09.2022 г. включително. Наказателният паркинг, репатриращият автомобил и КПП Стар град ще функционират също до края на месеца.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
паркинги созопол
Коментари

Още от последните новини