От днес паркингът пред общината в Поморие е безплатен

От днес паркингът пред общината в Поморие е безплатен - E-Burgas.com

От днес паркингът пред Община Поморие също става безплатен за жителите и гостите на Поморие. Остава да действа наказателният паркинг.

На територията на града всички паркинги са безплатни, с изключение на този пред х-л „Свети Георги“ и до МБАЛ – Поморие, където продължава да действа режимът първите два часа престой за посетителите на болницата да са безплатни.

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас
Тагове
Поморие паркинг паркиране
Коментари

Още от последните новини