Костадинов: Печелим изборите и изтегляме плана за влизане в еврозоната

Костадинов: Печелим изборите и изтегляме плана за влизане в еврозоната - E-Burgas.com

В това вярва лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. Той иска референдум за геополитическата ориентация на страната. 

"Правителството и парламента фалира идейно и като компетенции. Единственото решение е разпускане на парламента, оставка на правителството и нови избори. До края на месеца правителството приключва. Дори да си купят още депутати, те ще зависят много от тях. Този парламент се изчерпа"коментира той пред Нова нюз.

Той коментира и скандалите в ИТН. "Погнусен съм от настоящата политическа ситуация. Виждаме дъно на дъната. И друг път е имало покупко-продажба на депутати, но тази коалиция започна с големи обещания, искаше да наложи нов морал. Новият ГЕРБ смения стария. Ние нищо не обещаваме, а показваме", посочи той. 

По думите му който подкрепи ДПС си подписва смъртната присъда. "Не можем да подкрепим бюджет, който задълбочава задлъжнелостта на България. Ако паднат допълнителните 2 млрд. дълг, ще подкрепим бюджета. Няма да го направят, защото не им излизат сметките. Властта не е лоялна на обществото, а на американското посолство", коментира Костадинов.

Според него на изборите ще се отиде като на референдум. "Възраждане" ще спечели изборите и ще изтеглим планът за влизане в еврозоната. С изборите ще се излекува политическата система. Несериозно е да говорим за руски интереси във властта", смята той.

Свързани статии
Гунчева: Напуснах "Възраждане" по 11 причини Елена Гунчева напуска "Възраждане", но остава в парламента като независим депутат Костадинов: Камала-Камила... Бъркам ги животинските имена понякога Костадинов: България изнася огромно количество оръжие за Украйна Кирил Петков: Едва ли "Възраждане" са говорили два часа с Митрофанова за Пушкин Костадин Костадинов призна за среща с посланика на Русия Костадинов: За една война винаги има вина и на двете страни... Костадинов за протеста: Хората са изнервени, всичко е възможно Костадинов прочете книга и пусна снимка Премиерът се срещна с протестиртащите от "Възраждане" заради сертификата
Тагове
Възраждане Костадин Костадинов
Коментари

Още от последните новини