След акция в "Меден рудник": Сгащиха криминално проявен с фалшиви регистрационни табели

След акция в

Полицията в Бургас сгащи стар свой познайник. Той е заловен вчера в района пред вх. 5 на бл. 13 в ж.к. „Меден Рудник” след проверка, която установила, че кара колата си „Нисан Кашкай” с фалшиви регистрационни табели. 35-годишният криминално проявен бургазлия подменил регистрационните номера на джипа си с  такива, собственост на л.а. „Форд Фиеста”. Проверявайки регистрацията полицаите установяват, че Форд-а е собственост на 27 годишен бургазлия, а колата е обявена за издирване от 19.05.т.г. Констатирано е, че лекия автомобил „Нисан Кашкай” е без регистрация и 35 годишния му водач е неправоспособен, съобщават от ОДМВР в Бургас.

Задържаният отказал да бъде изпробван за употреба на упойващи вещества и техните аналози. Съставени са му три акта за нарушения по чл. 140, ал.1, чл. 150 и чл. 174, ал.3 от ЗДВП. Задържан е за срок до 24 часа със заповед за полицейско задържане. По случая е образувано бързо производство.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
полиция Бургас арест
Коментари

Още от последните новини