Протест затваря пътя Бургас - Средец

Протест затваря пътя Бургас - Средец - E-Burgas.com

Жители на село Дюлево, Община Средец, излизат на протест  на 28.07.2023г. от 17.00ч., заради проблеми с водата. 


За кратко време те ще блокират движението по главния път Бургас - Средец, точно до отбивката за с.Дюлево. Блокадата на пътя ще продължи 30 минути.


Жителите на селото изразяват с протеста  недоволството си от липсата на вода. Често тя спира внезапно и за дълго без предупреждение и без график. От скоро има наложен воден режим, който по последно нареждане е от 18.00ч. до 18.00ч. на следващия ден, т.е. 24ч. няма вода и така през ден. Нито могат да се изкъпят, нито да се измият. Качеството на водата е лошо, липсва довеждащ водопровод към язовир „Ясна поляна“ или който и да е друг язовир.


Никой от „ВиК“ Бургас и Община Средец не дава информация, защо няма вода, какъв е проблема и кога ще бъде разрешен?

 
"Ние няма да се откажем от протеста докато не се вземе някакво трайно решение", сподели организатора на протеста Радомир Драганов.
 

За провеждането на протеста са уведомени Община Средец, Областна администрация Бургас, Агенция „Пътна инфраструктура“, Специализирано звено „Областно пътно управление Бургас“ и „ВиК“ Бургас.

Галерия
Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Жители на с.Дюлево тънат в боклук и мизерия Акция по кръводаряване се провежда в много градове у нас Служители на АПИ излизат на протест
Тагове
Дюлево протест вода средец
Коментари