Изявен спортист, седемкратен шампион на България по джудо ще избира новата Кралица на Бургас

Изявен спортист, седемкратен шампион на България по джудо ще избира новата Кралица на Бургас - E-Burgas.com

Известния български спортист Румен Радев ще заеме мястото на жури в конкурса за красота в Бургас, който ще се проведе тази неделя. Румен Радев е седемкратен шампион на България по джудо, а сред спортните му постижения е спечелването на бронзов медал от Балканско първенство, както и множество спортни постижения по джудо в редица национални, европейски и международни турнири. Освен като спортист, той е и единствения българин, който през изминалата 2020 г., участва в „Седмица на модата" в Милано и беше сред топ-моделите на световноизвестния моден бранд „Версаче".

Сред журито на конкурса Кралица на Бургас ще се отличи носителката на титлата Мисис България 2020 г. Валери Стефанова, носителката на титлата Мис България 2018 г.- бургазлийката Теодора Мудева, както и Мисис Бургас 2020 г. София Мазуренко. Звездното жури ще бъде допълнено и с още много бургаски красавици, спечелили титли през годините, изявявайки се в регионални и национални конкурси за красота.

 Короната на конкурса Кралица на Бургас ще бъде предадена от победителката в конкурса през 2019 г- Михаелла Едрева.

В момента тече трескава подготовка и репетиции за провеждане на конкурса. Общо дванадесет бургазлийки ще се борят за титлата Кралица на Бургас, а лице на публиката ще бъде избрана по време на самото провеждане на конкурса с помощта на зрителите. Организаторите и тази година гарантират много красота и блясък и приканват всеки желаещ да заповяда тази неделя (06.06.2021 г.) от 20.30 ч. в летния театър на Бургас, за да изберем заедно новата Кралица на Бургас. Входът е свободен!

Галерия
Свързани статии
Ина Мархолева е новата Кралица на Бургас (Снимки) Първата Мис Бургас заема мястото на водещ в конкурса Кралица на Бургас Дванадесет красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас "Изправи се! Мутри вън!" искат Комисия за "Алепу" и къщата в Барселона Банята на Сюлейман Великолепни привлече Кралица на Бургас за новата фотосесия на конкурса Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести Бургас търси новата си Кралица Комисията по ревизията започва с девет приоритета за четири години назад Мая Манолова оглави комисията, която ще проверява Борисов От ползите и ефекта на барокамерата на „Дайв Технолъджис"се възползва Мисис Бургас 2020 (видео)
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини