Изявен спортист, седемкратен шампион на България по джудо ще избира новата Кралица на Бургас

Изявен спортист, седемкратен шампион на България по джудо ще избира новата Кралица на Бургас - E-Burgas.com

Известния български спортист Румен Радев ще заеме мястото на жури в конкурса за красота в Бургас, който ще се проведе тази неделя. Румен Радев е седемкратен шампион на България по джудо, а сред спортните му постижения е спечелването на бронзов медал от Балканско първенство, както и множество спортни постижения по джудо в редица национални, европейски и международни турнири. Освен като спортист, той е и единствения българин, който през изминалата 2020 г., участва в „Седмица на модата" в Милано и беше сред топ-моделите на световноизвестния моден бранд „Версаче".

Сред журито на конкурса Кралица на Бургас ще се отличи носителката на титлата Мисис България 2020 г. Валери Стефанова, носителката на титлата Мис България 2018 г.- бургазлийката Теодора Мудева, както и Мисис Бургас 2020 г. София Мазуренко. Звездното жури ще бъде допълнено и с още много бургаски красавици, спечелили титли през годините, изявявайки се в регионални и национални конкурси за красота.

 Короната на конкурса Кралица на Бургас ще бъде предадена от победителката в конкурса през 2019 г- Михаелла Едрева.

В момента тече трескава подготовка и репетиции за провеждане на конкурса. Общо дванадесет бургазлийки ще се борят за титлата Кралица на Бургас, а лице на публиката ще бъде избрана по време на самото провеждане на конкурса с помощта на зрителите. Организаторите и тази година гарантират много красота и блясък и приканват всеки желаещ да заповяда тази неделя (06.06.2021 г.) от 20.30 ч. в летния театър на Бургас, за да изберем заедно новата Кралица на Бургас. Входът е свободен!

Галерия
Свързани статии
Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021 Ст. комисар Калоян Калоянов: От 40 до 100 лв. струва купеният глас в региона Кои са най-богатите политици у нас? Организират кастинг за Малка Мис и Малък Мистър България в Бургас Канят представители на община Созопол за заседанията на комисия "Буджака" Студио за красота с над 8-годишен опит се грижи за блясъка на бургаските кралици Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) ГЕРБ с ново изявление без Борисов, видяха резултатът си като постижение Мария Нейкова: Наредбата за обезвреждане на странични животински продукти е неработеща
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини