Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас

Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас - E-Burgas.com

Броени дни остават до провеждането на благотворителния бал на Мисис Бургас. Събитието, което има своята хуманна цел, ще събере на едно място знойни красавици, талантливи модни творци, бизнесмени с щедри сърца, както и съпричастни бургазлии. Всички те, заедно с организаторите на конкурса за красота са обединени от каузата да съберат средства за неонатологичното отделение в УМБАЛ- Бургас за закупуване на консумативи. Бляскавото благородно събитие ще се проведе този четвъртък /30 ноември/ от 19.00 ч в Гранд хотел и СПА Приморец. Кувертите почти са разпродадени, затова желаещите да бъдат съпричастни с каузата могат да побързат да заявят своето присъствие на бала, чрез страницата на Мисис Бургас във Фейсбук.

Бизнесът, който за пореден път подава ръка и става част от благотворителната кауза на Мисис Бургас е Медицинска лаборатория „Лина", които не пропускат да изразят своята съпричастност към всички каузи на Мисис Бургас. Ръка към каузата подават и от „Барокамера- Бургас" в лицето на собственика с голямо сърце г-н Красен Парушев, който е един от основните благодетели, заставащ зад всички каузи на конкурса Мисис Бургас.

Дългоодишните партньори на конкурса Мисис Бургас за пореден път се включват в благородната инициатива. Своите красиви бални рокли, във вечерта на бала, ще представи талантливата модна дизайнерка от Бургас Мария Диомова. Още красиви тоалети ще бъдат представени и от „BRILIANTIN"- Бургас, които ще представят новата колекция на бранда "Sherri Hill" . Обичаният от всички български дизайнер Стоян Радичев ще представи новата си деним колекция, както и аксесоари- дамски чанти, колани и др. Prime Aesthetic Centеr, най- модерният лазерен център в Бургас също застава зад благородната кауза на конкурса Мисис Бургас. Лазерният център ще раздаде ваучери за благотворителната томбола на бала. Спечелилите процедура в Prime Aesthetic Centеr ще имат възможност да се възползват от безупречна лазерна епилация. За първи път в Бургас Prime Aesthetic Centеr представя технологията на „Gentle max pro plus" на марката „Candela", призната за най- добрата медицинска лазерна платформа в световен мащаб. Prime Aesthetic Centеr разполага със сертифицирани и медицински специалисти, над 10 000 извършени процедури и над 3900 доволни клиенти.

Организаторите на благотворителния бал очакват висока съпричастност към каузата. Поканени са всички жители и гости на морския град, които са с големи сърца и биха искали да помогнат за набирането на средства. Организаторите на събитието са се погрижили за комфорта на своите гости, като са доверили грижите за това на домакините на събитието- Гранд хотел и СПА Приморец, които са най- добрия персонал в града, отговарящ на високите изисквания на организаторите на благотворителния бал. Богата музикално-артистична програма ще зарадва гостите на красивото събитие. Побързайте да заявите своето благородно присъствие на бала, защото местата са ограничени. 

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Ето кои красавици бяха отличени в бляскавата вечер на „Мисис Бургас“ (Снимки) Валерия Докузова е „Мисис Бургас 2022“ (Снимки)
Тагове
Мисис Бургас
Коментари

Още от последните новини