Короновани красавици отново събират пари за благотворителност

Короновани красавици отново събират пари за благотворителност - E-Burgas.com

За втора, поредна година, в Бургас ще се състои благотворителен бал, който се организира от Мисис Бургас. Той ще се проведе на 30- ти ноември от 19.00 ч., а домакин на събитието ще бъде Гранд хотел и СПА- Приморец. Каузата, за която ще събират средства носителките на титлата Мисис Бургас, е за закупуване на консуматива на неонатологичното отделение към УМБАЛ- Бургас. Благотворителното събитие ще се проведе под формата на пищни модни ревюта, като талантливи бургаски дизайнери на тоалети и аксесоари ще представят колекциите си, презентирани от коронованите красавици. Организаторите на мероприятието са предвидили и изключително пищна музикално-артистична програма, в която участие ще вземат известни таланти от родния град. Всеки, който има желание да подпомогне каузата на Мисис Бургас може да се включи в благотворителното събитие, като бъде гост на мероприятието. Специална томбола с много награди очаква гостите на събитието. Всеки желаещ да бъде гост на мероприятието и да дари за благородната кауза е наш скъп гост, казват организаторите от Мисис Бургас.

Това е вторият благотворителен бал, организиран от Мисис Бургас. Първото издание на благородното мероприятие се състоя миналата година, като носителките на титлата събраха средства и други материални помощи за центъра за деца в риск „Цветница" в Малко търново.    

Галерия
Свързани статии
Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас Иво Сиромахов представя романа си "Бай Тошо" днес 6.10 в Бургас
Тагове
Мисис Бургас приморец
Коментари

Още от последните новини