Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г

Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г - E-Burgas.com

 Стартират кастингите за конкурса за красота Мисис Бургас 2024 г. Дамите, които желаят да се впуснат в надпрварата за короната и титлата трябва да отговарят на определени изисквания, а именно: да бъдат пълнолетни, да бъдат омъжени, да имат поне едно дете родено преди или по време на брака, да имат артистично поведение, харизма и желание за изява пред публика. Всички жени, които желаят да се явят на конкурса за красота Мисис Бургас 2024 г., могат да заявят своето желание за това като изпратят кратка биография, портретна снимка, снимки в цял ръст и разбира се телефон за обратна връзка. Информацията дамите могат да изпращат като съобщение в страницата на Мисис Бургас или на e-mail: [email protected] . Всяка една кандидатура ще бъде разгледана подробно, а одобрените за участие кандидатки ще бъдат поканени на събеседване и лична среща с организаторите на конкурса.

          Конкурсът Мисис Бургас е най- престижния конкурс за красота за омъжени жени в морския град. Тази година конкурсът ще се проведе за осма, поредна година. Още от своето създаване, през далечната вече 2016 г. до сега, Мисис Бургас успява да обединява десетки успешни дами от морския град и да реализира десетки благотворителни каузи. По традиция, конкурсът Мисис Бургас се провежда винаги в навечерието на красивия български празник Благовещение. Символичното значение на времето на провеждане на конкурса е посланието, което носи, а именно- жени и майки да бъдат в помощ и подкрепа на други жени и майки, които имат някакъв вид затруднение при отглеждането на своите деца или други нужди и потребности. Тази година, организатори отново ще спазят традицията. Мисис Бургас 2024 г. ще се проведе на 21- ви март в конферентния център на х-л „България". Каква ще бъде благородната кауза, която ще обедини бургаските красавици- участнички в конкурса Мисис Бургас 2024 г. организаторите ще споделят на по- късен етап. 

Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
Мисис Бургас 2024
Коментари