Гешев се срещна с бургаски прокурори и следователи, иска честни и прозрачни избори

Гешев се срещна с бургаски прокурори и следователи, иска честни и прозрачни избори - E-Burgas.com

Гглавният прокурор Иван Гешев проведе среща с прокурори и следователи  от Апелативен район-Бургас.

Акцент в работното съвещание бе организацията по повод предстоящите избори и ангажираността на прокуратурата за активно взаимодействие между институциите за гарантиране провеждането на честен и прозрачен вот.

По време на разговорите с магистратите бяха обсъдени и спецификите на апелативния район, работата по изпълнението на приоритетите на прокуратурата и по противодействие на престъпността.

Гешев благодари на колегите си за добрите резултати от работата им и положените усилия в защита интересите на българските граждани.

Галерия
Свързани статии
Създават спецзвено за престъпления срещу животните и природата Търсят гледач на животни за приюта в Поморие Гешев: Службите бързо да разсеят съмненията за участието на страната ни във взрива на Кримския мост Шеф в ЦИК: Разочарованието от политиците са причина за ниския вот Мъж получи условна присъда за търговия с вот ВСС не освободи Иван Гешев от поста му ВСС ще разгледа предложенията за предсрочно освобождаване на Гешев ВСС откри втора процедура за освобождаване на Гешев Гласуват предсрочното освобождаване на Гешев ВСС заседава по освобождаването на Гешев
Тагове
гешев прокурори вот
Коментари

Още от последните новини