Гешев се срещна с бургаски прокурори и следователи, иска честни и прозрачни избори

Гешев се срещна с бургаски прокурори и следователи, иска честни и прозрачни избори - E-Burgas.com

Гглавният прокурор Иван Гешев проведе среща с прокурори и следователи  от Апелативен район-Бургас.

Акцент в работното съвещание бе организацията по повод предстоящите избори и ангажираността на прокуратурата за активно взаимодействие между институциите за гарантиране провеждането на честен и прозрачен вот.

По време на разговорите с магистратите бяха обсъдени и спецификите на апелативния район, работата по изпълнението на приоритетите на прокуратурата и по противодействие на престъпността.

Гешев благодари на колегите си за добрите резултати от работата им и положените усилия в защита интересите на българските граждани.

Галерия
Свързани статии
550 образувани преписки за изборни нарушения Продължават акциите срещу търговията с гласове в страната Бургас сред териториите с най-много сигнали за купуване на гласове Продължават акциите срешу купуването и продаването на гласове Започна акция срещу купуването на гласове в Бургаско, първите удари са в Камено и Средец МВР работи по 100 случая за купуване на гласове Вълци нападат добитък в странджанските села Бойко Рашков: Гешев е безконтролен, но престъпленията, които разследваме са с дълга давност Иван Гешев: "Обезкостяването" на главния прокурор ще доведе до бум на престъпността И Гешев ще бъде изслушан в парламента
Тагове
гешев прокурори вот
Коментари

Още от последните новини