”Дондуков 2”: Кабинетът трябва да бъде гласуван

 ”Дондуков 2”: Кабинетът трябва да бъде гласуван - E-Burgas.com

С издадения президентски указ конституционната процедура по избор на премиер вече е в своята решаваща фаза.

Така отговориха от президентската институция на отправени запитвания след изявлението на Слави Трифонов и решението на “Има такъв народ” да не внесе за гласуване предложения от тях кабинет, предават от bTV.

Очаква се утре да стане ясно какво точно ще се случи. От “Дондуков 2” обаче посочват, че гласуване трябва да има. 

По-рано същата позиция изрази и адв. Николай Хаджигенов, който посочи, че възможността за връщането на мандата за съставяне на кабинет е приключила в петък. С издаването на указа на държавния глава, внесен в деловодството на Народното събрание, кабинетът трябва да гласува предложението. 

Свързани статии
Какво е лоша кредитна история? Президентът обяви състава на служебния кабинет Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Нов удар на "Капитан Андреево": Митничари откриха 430 000 лв. валута, скрита в два тира Магнитни бури ни удрят от утре „Бургасмед“ вече има детски неотложен кабинет Кирил Петков: Връщаме мандата, влизаме в политическа криза Митинги за правителство и нови избори блокират столицата днес Станислав Балабанов: Искаме референдум за отделянето на Кърджали
Тагове
правителство мандат кабинет итн
Коментари

Още от последните новини