„Бургасмед“ вече има детски неотложен кабинет

„Бургасмед“ вече има детски неотложен кабинет - E-Burgas.com

Детски неотложен кабинет вече функционира в ДКЦ „Бургасмед“. Той работи от понеделник до петък от 14:30 до 18:30ч. и в него педиатрите от Детско отделение на МБАЛ „Бургасмед“ oсигуряват консултативна помощ при всички неотложни състояния, свързани с детските болести. Прегледите в кабинета се осъществяват на деца от 0 до 18г. възраст.

„Радваме се, че в разгара на летния сезон можем да предложим на родителите още една удобна възможност да консултират децата си при каквито и да е притеснения, свързани с тяхното здраве. За сезона са характерни чревните инфекции, изразяващи се с диария и повръщане, които често водят до сериозна дехидратация на детския организъм. Подобни състояния не трябва да се неглижират от родителите, тъй като често при тях дори се налага хоспитализация. Сред честите за лятото оплаквания при децата са и такива, свързани с вирусни инфекции, протичащи с висока температура, кашлица. Както казах, ние сме на разположение в Детския неотложен кабинет за своевременна консултация“, коментира д-р Христо Иванов, началник на Детско отделение в МБАЛ „Бургасмед“, който също преглежда с екипа от педиатри в специализирания кабинет.

Предстои кабинета да работи и с направления по Здравната каса до дни,коментира екипа на ДКЦ „Бургасмед“.

Повече информация на тел. +359 892 222 800, +359 56 999 980,  +359 892 222 525

Свързани статии
Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари МБАЛ "Бургасмед" с безплатни профилактични прегледи за деца всеки вторник „Бургасмед“ с безплатни профилактични прегледи за ученици Роди се първото украйнско бебе в МБАЛ „Бургасмед“ Безплатни кардиологични прегледи с измерване на кръвно налягане в Бургас Още една болница изследва за C-19, "Бургасмед" разполага с бързи и PCR тестове за граждани
Тагове
бургасмед детски кабинет
Коментари

Още от последните новини