Митинги за правителство и нови избори блокират столицата днес

Митинги за правителство и нови избори блокират столицата днес - E-Burgas.com
Снимка Bg In Air

Днес ще стане ясно дали кабинет с премиер Асен Василев би събрал достатъчния брой депутати за да състави правителство или ще върне мандата на президента Румен Радев.

На този фон няколко демонстрации ще блокират жълтите павета на фона на процедурата около първия мандат. Демонстрация в подкрепа на правителството под наслов "Правителство или бързи избори - важно е промяната да продължи!" е обявена за 17.00 часа пред Народното събрание, предава Bulgaria ON AIR.

На срещуположна позиция се организират хора на протест пред сградата на президентството. Той е организират и от Националното движение "Хан Кубрат", които се обявяват срещу сформирането на нов кабинет и настояват за нови избори.


 

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство ПП публикува коалиционното споразумение БСП започва разговори за съставяне на редовен кабинет Президентът връчва третия мандат на БСП ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат Премиерът Стефан Янев призова за актуализация на бюджета В криза ли е парламента? БСП готова да вземе третия мандат НС от ранни зори се събра: ще бъде ли гласуван кабинета "Николов"? ”Дондуков 2”: Кабинетът трябва да бъде гласуван "Зелените" се обявиха против проектокабинета на ИТН
Тагове
правителство митинг
Коментари

Още от последните новини