"Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена

Националният конкурс за нова българска песен „Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена и отправя покана към всички талантливи автори на песни. Тази година той ще се проведе на 31 юли в Летния театър. Целта на конкурса е създаването на хубава българска музика. През 2021 г. основен приоритет ще бъде разпространението и популяризирането на песните финалисти.

Крайният срок, в който всички автори могат да изпратят своите музикални произведения, е 17.00 часа на 4 юни 2021 г. От всички получени песни професионална подборна комисия ще селектира 12-те най-добри. Веднага след това конкурсът дава старт на специален YouTube канал, участия в БГ радио - медиен партньор на събитието, а също и онлайн платформа за гласуване.

Регламент и условията за участие в „Бургас и морето 2021" ще откриете тук.

 

Свързани статии
Конкурс търси 7 думи, вдъхновени от област Бургас Включете се във фотоконкурса "Добре с природата" и спечелете награда Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните Звезден музикален рецитал очаква публиката на "Бургас и морето" От понеделник пускат в продажба билети за "Бургас и морето" Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май Наградиха бургаски ученици в конкурс за есе "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер Ето кои 10 поети ще се борят за наградата "Христо Фотев" в Бургас
Тагове
бургас и морето конкурс музика песен
Коментари

Още от последните новини