"Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена

Националният конкурс за нова българска песен „Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена и отправя покана към всички талантливи автори на песни. Тази година той ще се проведе на 31 юли в Летния театър. Целта на конкурса е създаването на хубава българска музика. През 2021 г. основен приоритет ще бъде разпространението и популяризирането на песните финалисти.

Крайният срок, в който всички автори могат да изпратят своите музикални произведения, е 17.00 часа на 4 юни 2021 г. От всички получени песни професионална подборна комисия ще селектира 12-те най-добри. Веднага след това конкурсът дава старт на специален YouTube канал, участия в БГ радио - медиен партньор на събитието, а също и онлайн платформа за гласуване.

Регламент и условията за участие в „Бургас и морето 2021" ще откриете тук.

 

Свързани статии
Бургаски талант от "Гласът на България" представя нов музикален проект Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео Eто къде може да слушате и гласувате за песните от конкурса "Бургас и морето" Слушаме и гласуваме за "Бургас и морето" онлайн Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ Страхотен уикенд със специални гости на откриването на EscoBar StreetBar Opening Общината търси млад архитект, не с опит, а с желание за работа Дванадесет красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас Зрелостниците писаха по "Песента на колелетата" на Йовков Банята на Сюлейман Великолепни привлече Кралица на Бургас за новата фотосесия на конкурса
Тагове
бургас и морето конкурс музика песен
Коментари

Още от последните новини