Звезден музикален рецитал очаква публиката на "Бургас и морето"

Звезден музикален рецитал очаква публиката на

Звезден музикален рецитал очаква зрителите в Летния театър по време на „Бургас и морето 2022“. Веднага след изпълнението на 12-те песни финалисти в конкурса, обичаният от всички Веселин Маринов ще направи музикален поздрав към присъстващите в залата.

Веско влиза в „Бургас и морето“ и като част от журито, което ще класира песните в конкурсната част. Традиционно то е съставено от доказани професионалисти в различни области. Тази година в журито са още певицата Тони Димитрова, писателят Ваньо Вълчев, Диана Саватева – зам.-кмет „Култура, туризъм и спорт“, Кирил Вълчев – журналист и генерален директор на БТА, Петър Алексиев – композитор и носител на първа награда на „Бургас и морето“ през 2021 г.

Добрите новини не спират дотук! Конкурсът си има и чаровна нова водеща – Здрава Каменова. Актрисата написа и свеж сценарий на „Бургас и морето“, който е обещание за добро насторение и много усмивки на 30 юли.

Все още имате възможност да се сдобиете с билет за събитието, последните места са в продажба на касите на Евентим и Часовника.

Свързани статии
Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните От понеделник пускат в продажба билети за "Бургас и морето" Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер "Бургас и морето 2022" вече набира песни Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео Eто къде може да слушате и гласувате за песните от конкурса "Бургас и морето" Слушаме и гласуваме за "Бургас и морето" онлайн Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“
Тагове
бургас и морето музика
Коментари

Още от последните новини