От понеделник пускат в продажба билети за "Бургас и морето"

От понеделник пускат в продажба билети за

От понеделник започва продажбата на билети за песенния конкурс „Бургас и морето“. Местата, от които можете да закупите своите билети за фестивала са на касата на Часовника, а за хората, живеещи извън Бургас и в мрежата на Eventim.

С всеки закупен билет ще получите карта за гласуване, която трябва да пазите! С уникалния код изписан върху нея ще имате възможността да гласувате за песента, която харесате най-много и заедно с останалите присъстващи в Летния театър меломани да изберете НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА.

Кодът на картата ще бъде валиден единствено по време на фестивала на 30 юли.

И тази година почитателите на конкурса са активна част от събитието. В сайта www.burgasimoreto.org още от 4 юли ще можете да слушате 12-те песни финалисти и да гласувате за тях. С гласовете на всички меломани, събрани до 28 юли, ще бъдат определени носителите на най-новата НАГРАДА НА ОНЛАЙН СЛУШАТЕЛИТЕ.

Свързани статии
Звезден музикален рецитал очаква публиката на "Бургас и морето" Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май "Бургас и морето 2022" вече набира песни Eто къде може да слушате и гласувате за песните от конкурса "Бургас и морето" Слушаме и гласуваме за "Бургас и морето" онлайн "Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена
Тагове
бургас и морето
Коментари

Още от последните новини