Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май

Приемът за песни на

След много запитвания и по молба на авторите Община Бургас дава още месец срок за изпращане на песни за Национален конкурс за песен "Бургас и морето".

В най-вдъхновяващия за творците сезон - пролетта, авторите на българска музика изпипват последните детайли по своите песни и правят финалните записи с изпълнителите. Това е причината да бъде удължен и срокът за прием на песни. "Бургас и морето" очаква всички авторски произведения до 17 май 2022 г. Припомняме, че в конкурса могат да се включат музиканти със своите нови песни. Търсим летен хит, запомнящ се шлагер, нежна мелодия - хубава българска музика.

Запознайте се с условията на конкурса тук.

12-те песни финалисти ще бъдат изпълнени на живо на сцената на Летния театър.

Свързани статии
Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните Звезден музикален рецитал очаква публиката на "Бургас и морето" От понеделник пускат в продажба билети за "Бургас и морето" Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер "Бургас и морето 2022" вече набира песни Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео Eто къде може да слушате и гласувате за песните от конкурса "Бургас и морето" Слушаме и гласуваме за "Бургас и морето" онлайн Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“
Тагове
бургас и морето музика
Коментари

Още от последните новини