"Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер

namoreto.bg

Любимата бургаска група „Горещ пясък“ кани всички меломани на концерт тази вечер. Ето и графика на предстоящите им изяви до края на лятото:

11 май – 18:00 ч.

13, 15, 20, 22, 27 и 29 юни – 18:00 ч.

4, 6, 11 и 13 юли – 18:00 ч.

8, 10, 15, 17, 29 и 31август – 18:00 ч.

Всички концерти от програмата ще се проведат в залите и на откритата сцена в експоцентър „Флора“ при вход свободен!

* Група „Горещ пясък“ е с история от 1992 г. Развитието й е свързано с имената на знакови бургаски музиканти. С днешна дата част от групата са Светослав Михайлов - китара и вокали, Стефка Емилова – солист, Ясен Димитров - клавишни и вокали, Георги Русев - бас и вокали, Ивайло Христов – китара, Атанас Миларов – ударни.

Музикантите от „Горещ пясък“ са професионалисти, в чийто репертоар влиза и авторска музика, а концертите им зареждат с добро настроение и впечатляват всички почитатели на хубавата поп и рок музика.

Свързани статии
Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Нина Николина представя за първи път новите си песни на концерт в Бургас Кметът посрещна Янка Рупкина в Бургас Джаз величия с концерт в Бургас в края на април Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май Посрещаме Нова година с концерти в цялата страна Спектакъл на Стефан Диомов превзема ефира в първите часове на 2022 Коледни концерти ще вдигат духа на бургазлии по празниците Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео
Тагове
концерт горещ пясък музика
Коментари

Още от последните новини