Включете се във фотоконкурса "Добре с природата" и спечелете награда

Включете се във фотоконкурса

Фотоконкурсът на тема „Добре с природата” се организира от Европейската агенция по околна среда. Подробности за регламента вижте тук

Желаещите да се включат в него могат да направят това до 1-ви октомври 2022 г., като представят до 5 снимки в една от четирите категории – въздух, вода, почва, звук. Задължително условие е участниците да са над 18-годишна възраст.

Мотото на конкурса през 2022 г. подчертава връзката ни с природата, как се грижим за нея и как тя може да ни поддържа емоционално и физически здрави. Целта му е да се повиши осведомеността за ползите, които всички можем да получим, като предприемем действия за нулево замърсяване.

Най-добрите снимки във всяка категория ще бъдат избрани от Комисия за предварителен подбор, състояща се от експерти по комуникации и околна среда.

След това снимките на финалистите ще бъдат изпратени на външно жури, съставено от експерти по комуникации в областта на околната среда от цяла Европа. Журито ще определи носителите на всички награди с изключение на Наградата на публиката. За Наградата на публиката, ще се гласува от 24 октомври до 7 ноември 2022 г. Победителите във всички награди ще бъдат обявени на 11 ноември 2022 г.

Наградите за първо място във всяка от 4-те категории са по 1 000 евро. Спечелилият наградата на публиката ще получи 500 евро. Награда от 500 евро ще има и за младежи от 18 до 24 години.

Свързани статии
Тагове
фотоконкурс
Коментари

Още от последните новини