Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните

Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните - E-Burgas.com

Любимата бургаска група „Горещ пясък“ кани всички меломани на концертите на открито. Последните три концерта от програмата за месец август са с нови дати: 22, 24 и 29 август. Всички концерти ще се проведат на откритата сцена на Експозиционен център „Флора“ Бургас, при вход свободен!

Група „Горещ пясък“ е с история от 1992г., а развитието й е свързано с имената на едни от големите бургаски музиканти. С днешна дата, част от групата са Светослав Михайлов - китара и вокали, Стефка Емилова – солист, Ясен Димитров - клавишни и вокали, Георги Русев - бас и вокали, Ивайло Христов – китара, Атанас Миларов – ударни.

Музикантите от „Горещ пясък“ са професионалисти, в чиито репертоар влиза и авторска музика, а концертите им зареждат с добро настроение и впечатляват всички почитатели на хубавата поп и рок музика.

Свързани статии
До Бъдни вечер всяка вечер ще има концерти в Бургас Ето кой ще е на Никулденския концерт в Бургас Бертен Д‘Оландер и Никола Листокуа с първи концерт в Бургас Обособяване на паркинг зона и извънредни нощни линии на "Бургасбус" за TEEN BOOM FEST Звезден музикален рецитал очаква публиката на "Бургас и морето" Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Нина Николина представя за първи път новите си песни на концерт в Бургас Кметът посрещна Янка Рупкина в Бургас Джаз величия с концерт в Бургас в края на април
Тагове
музика концерт
Коментари

Още от последните новини