В Созопол организираха плувен маратон

В Созопол организираха плувен маратон - E-Burgas.com

Участниците в маратона ще отплават с най- атрактивния созополски кораб „Посейдон”, от който ще бъде даден плаващ старт в района на мигалката.

Ред на провеждане на маратона:

Мястото на срещата – 17.07.2021 г., 8:00 ч. на кея на старото пристанище Созопол.

В маратона могат да участват всички жители и гости на град Созопол, като е необходимо да се запишат за участие в стая № 9 в Община Созопол, на тел.: 0550 2 57 12, 0550 2 23 93 или на мястото в деня на събитието.

Преди старта ще бъде извършен задължителен медицински преглед на всички участници.

Всички непълнолетни участници трябва да представят писмено съгласие от родител/настойник по образец, който може да изтеглите от сайта на Община Созопол или да получите при записване.

Дистанция: около 2км. При лошо време, дистанцията може да се увеличи, тъй като трасето около стария град се характеризира с вълнения и течения, и това може да наложи по-отдалечено обикаляне на брега.

Финал на маратона: Централен плаж гр. Созопол.

Награди:

- Възрастова група мъже и жени:

1-во място – 250 лв. ;

2-ро място – 150 лв. ;

3-то място – 100 лв.

- Възрастова група юноши и девойки до 16г.:

1-во място – 140 лв.;

2-ро място – 100 лв. ;

3-то място – 60 лв.

- Най-млад участник – 40 лв.

- Най-възрастен участник – 50 лв.

- Най-добре представил се участник от град Созопол – 50 лв.

Изтегли Декларация

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
созопол плувен маратон
Коментари

Още от последните новини