В Созопол организираха плувен маратон

В Созопол организираха плувен маратон - E-Burgas.com

Участниците в маратона ще отплават с най- атрактивния созополски кораб „Посейдон”, от който ще бъде даден плаващ старт в района на мигалката.

Ред на провеждане на маратона:

Мястото на срещата – 17.07.2021 г., 8:00 ч. на кея на старото пристанище Созопол.

В маратона могат да участват всички жители и гости на град Созопол, като е необходимо да се запишат за участие в стая № 9 в Община Созопол, на тел.: 0550 2 57 12, 0550 2 23 93 или на мястото в деня на събитието.

Преди старта ще бъде извършен задължителен медицински преглед на всички участници.

Всички непълнолетни участници трябва да представят писмено съгласие от родител/настойник по образец, който може да изтеглите от сайта на Община Созопол или да получите при записване.

Дистанция: около 2км. При лошо време, дистанцията може да се увеличи, тъй като трасето около стария град се характеризира с вълнения и течения, и това може да наложи по-отдалечено обикаляне на брега.

Финал на маратона: Централен плаж гр. Созопол.

Награди:

- Възрастова група мъже и жени:

1-во място – 250 лв. ;

2-ро място – 150 лв. ;

3-то място – 100 лв.

- Възрастова група юноши и девойки до 16г.:

1-во място – 140 лв.;

2-ро място – 100 лв. ;

3-то място – 60 лв.

- Най-млад участник – 40 лв.

- Най-възрастен участник – 50 лв.

- Най-добре представил се участник от град Созопол – 50 лв.

Изтегли Декларация

Свързани статии
В Созопол презентират архитектурния облик на Стария град 1004 нови случаи на ковид у нас, в Созопол ваксинират в Стария град Созопол отваря пункт за ваксиниране през уикенда, ето където можем да се ваксинираме в страната Созопол посреща олимпийската гордост от Токио Евелина Николова Остров Свети Кирик става собственост на община Созопол Община Созопол пита гражданите: Доволни ли сте от обслужването? (Анкета) Хванаха псевдоинспектори от НАП вършеещи по Южното Черноморие За първи път плувен маратон в Поморие Община Созопол дава 500 лв. за идеен проект за паметник на Левски Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки)
Тагове
созопол плувен маратон
Коментари

Още от последните новини