Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември

Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември - E-Burgas.com

И тази година Дядо Коледа ще дойде в Созопол и ще раздава подаръци на послушните деца. Инициативата с участието на Добрия старец, който ще зарадва малчуганите, е част от коледната програма на Община Созопол.

Събитието ще се проведе на 25.12.2022 г. (неделя) от 16:30 ч. при елхата в центъра на гр. Созопол.

Родителите, които желаят да изненадат своите деца, могат да донесат подаръците от 20 до 23.12.2022 г., в работно време в сградата на Община Созопол, като на всеки подарък да бъде записано: име на детето и телефон за връзка с родителя.

Децата ще бъдат зарадвани с лакомства и изненади.

Повече информация на телефон: 0550 2 57 04.

Събитието ще бъде предхождано от музикално-поетични изпълнения на децата от Неделно училище при храм "Св.вмч Св. Георги Победоносец", които ще започнат в 16:00 ч. пред елхата.

25 декември - Коледа
✨16:00 ч. - Музикално-поетично представление на децата от Неделно училище
✨ 16:30 ч. - Дядо Коледа при децата
Място: пред коледната елха в Созопол

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа посети бургаските украинчета (Снимки) Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
созопол дядо коледа
Коментари

Още от последните новини