В Сл.бряг: Бранко Бабачев срещу бесарабски българин на „MAX FIGHT 45” на 2-ри юли

В Сл.бряг: Бранко Бабачев срещу бесарабски българин на „MAX FIGHT 45” на 2-ри юли - E-Burgas.com

Един от най-разпознаваемите български бойци безспорно е Бранко Бабачев, който в категория до 81кг ще се изправи пред 26-годишния молдовец Василий Кирица. Двамата обаче ще се срещнат по правилата на MAX 1, което дава значително предимство на българина.

Василий Кирица вече е известен на родната аудитория с участието си в предходното издание на „Максфайт“.  Молдовецът с бесарабски корени всъщност записа 10-тата си победа на професионалния ринг срещу столичния боец Деян Топалски.

Сега обаче боецът от Гагаузия идва с няколко килограма по-лек и по-амбициран срещу опитния Бабачев. В своята професионална статистика Бранко Бабачев е бетонирал 13 победи в К1 и 15 в ММА. Високият 190 сантиметра Кирица, чийто основен стил е муай тай, подобно на първия си мач в България ще опита да затрудни максимално съперника.

Свързани статии
Експерти от четири министерства се събраха на среща в Бургас Поредна среща на туристическия бранш с поредните министри Бургас бе домакин на среща на председателите на Общински съвети в Югоизточна България Граждански оргазнизации искат среща с Кацаров преди началото на учебната година Областният управител Вълчо Чолаков с интересни предложения към посланика на Франция Туристическият интерес на Турция към Бургас се повишил след среща на местния бранш с Николова Организират среща между общината и бизнеса в Бургас, задайте въпрос онлайн
Тагове
Бранко Бабачев среща „MAX FIGHT 45”
Коментари

Още от последните новини