Организират среща между общината и бизнеса в Бургас, задайте въпрос онлайн

Организират среща между общината и бизнеса в Бургас, задайте въпрос онлайн - E-Burgas.com

На 2 юли "Капитал" организира среща на бизнеса с местната власт в регион Бургас, която ще се проведе в грандхотел "Приморец". Дискусията може да се следи от 10:30 ч. онлайн в сайта на Капитал, както и във фейсбук страницата на вестника. Всички регистрирани участници ще получат линк към прякото излъчване преди датата на провеждане на срещата.

"Капитал Градове" е платформа за дискусии за развитие на местните икономики и на важните градски центрове в България. Тя се състои от поредица специални регионални издания и дискусии с бизнеса и местната власт.
Конференцията на "Капитал Градове" гостува на Южното Черноморие за първи път от 2018 г. 
Целта на Срещата на бизнеса в Бургас и региона е да обърне поглед към кризата в туризма и възможните решения за рестарт на летния сезон, както и да потърси решения за бъдещето на един от секторите в развитие - информационните технологии.

Следете дебатите по темите  безплатно. За целта е необходимо да се регистрирате за участие в сайта на "Капитал":

https://www.capital.bg/event/182?ref=header-navigation.

Въпроси към участниците в дискусията можете да задавате предварително тук:  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0x972bZYVzbra8F-2vxbHhKA7bhJ251mayDhRGbpE1DBvJg/viewform.

Свързани статии
Къде е златото ли? В Galleria Бургас! Наградиха най- добрите бизнеси в Бургас и региона за 2023 на бляскава церемония Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars"
Тагове
бизнес среща бургас
Коментари

Още от последните новини