Експерти от четири министерства се събраха на среща в Бургас

Експерти от четири министерства се събраха на среща в Бургас - E-Burgas.com

Тази година Бургас стана домакин на ежегодната среща на експертите на Центъра за информационно осигуряване на образованието, която се проведе в Културен дом НХК на 29, 30 и 31 август с подкрепата на Община Бургас и сътрудничеството на Регионалното управление на образованието – Бургас.

Центърът за информационно осигуряване на образованието е ключов за работата на образователните институции в страната, особено в момент, когато документите в системата преминават в електронен формат в Националната система НЕИСПУО 2020.

На срещата присъстваха 70 представители на Министерството на образованието и науката, на Министерството на младежта и спорта, Министерството на културата, Министерството на отбраната и Регионалните управления на образованието в страната.

„Сътрудничеството между институциите е било и си остава символ на стремеж за подобрение и развитие на предоставяните услуги", споделя Петя Петрова – началник на РУО – Бургас.

Свързани статии
4 146 училища и детски градини чакат учебната година у нас Поредна среща на туристическия бранш с поредните министри Денков: Учебната година ще започне на 15 септември Бургас бе домакин на среща на председателите на Общински съвети в Югоизточна България Министър Николай Денков и кметът Димитър Николов откриха иновативен център в бургаско училище (Снимки) МОН още не е решило ще се удължава ли учебната година Напредък: Ваксинираха се 40% учители и 5% ученици Граждански оргазнизации искат среща с Кацаров преди началото на учебната година Немската гимназия избра преподавател и ученик на годината (Снимки) Химичните технологи ще са „звездата“ в кампания на ВХТИ
Тагове
среща образование
Коментари

Още от последните новини